Kostcoachning

Genom maten vi stoppar i oss ger vi energi till vår kropp att kunna fungera, kunna utvecklas och kunna bli starkare. Därför är det så viktigt att vi stoppar i oss rätt saker. Även för att få ut det mesta av sin träning är kosten en mycket viktig del. Vill du få hjälp finns det här, utifrån flera olika upplägg!

Kostanalys 

Analys av hur din nuvarande kosthållning ser ut och påverkar dig. Oavsett om det handlar om att må bättre, gå upp eller ner i vikt, eller konstatera att du redan har en hälsosam kosthållning.

Du noterar detaljerat hur du äter i ca 5 dagar i en kostdagbok. Därefter görs en analys av vad du ätit med hjälp av ett näringsberäkningsprogram.

Sedan får du en feedback, antingen genom ett personligt möte eller en skriftlig återkoppling. Feedbacken består av att du får reda på ditt kaloriintag i förhållande till ditt kaloribehov, hur fördelningen är mellan kolhydrater, protein och fett, mängd tillsatt socker samt vitamin- och mineralintagen.

Pris: 695krKom-iform-paket 

För dig som vill satsa lite extra på din hälsa och ditt välmående. Första delen handlar om att få bra kontroll på kosten, sen lägger vi till träning! Du får tillgång till kostdataprogrammet NutritionsData där du både registrerar din mat och kan få tips på recept.

1. Hälsoprofil

Tillsammans åskådliggör vi en bild av din livsstil beträffande kost- och träningsvanor och även andra viktiga livsstilsfaktorer som sömn och stress. Det är viktigt att du får en konkret bild av vad du har för mål och förväntningar. Om du önskar kan du få hjälp med en vikt- och måttregistrering.

Innan nästa del, får du med dig underlag för att kunna göra en kostdagbok under ca 5 dagar.

2. Kostanalys

Vi går igenom och analyserar din registrerade kostdagbok, samt har en genomgång av vad en sund och bra kosthållning är. Utifrån dina behov och önskemål går vi igenom vad en sund kosthållning för dig kan vara.

3. Veckovis kostcoachning

Under 4 veckor har vi uppföljning av din kosthållning, frågor och eventuella utmaningar hanteras.

Pris: 1295kr

Enstaka konsultation

Vill du få tips och råd om en sund och bra kosthållning? Vill du äta mer hälsosamt?

Vi går igenom hur dina nuvarande kostvanor ser ut och hur en förändring kan se ut utifrån dina och behov önskemål.

Pris: 400 kr