StarktLiv

Är det dags att göra en livsstilsförändring? Vill du komma igång med träningen? Börja äta mer hälsosamt? Känna dig stark och pigg?

Stark För Mer konceptet – StarktLiv, som är ett helhetskoncept med både mat och träning. För de bästa resultaten kommer om man ser över båda delarna, tillsammans!

Under 3 månader får du följande:

Genomgång av dina mål, förutsättningar och möjligheter. Du får besvara flertalet frågor kring livsstil, kostvanor, träningsvana och målsättning. Detta för att din coach ska kunna anpassa träning och kost efter just DIG.

Djupanalyser av 3 registrerade kostdagböcker (varje kostdagbok är minst 5 dagar), för att se hur mycket energi du får i dig, vilken sammansättning din mat har och vilka förbättringsområden som finns.

Du får förslag på hur en bra sammansatt och hälsosam kost kan se ut. Inga dieter utan allt baseras på vanlig mat, men som är bra sammansatt utifrån dig och dina mål.

Tre träningspass per vecka som du kan utföra hemma eller på gym. Det är två styrkepass och ett konditionspass. Du väljer själv när du vill utföra passen och det är upp till dig att genomföra dem. Under 3 månader förnyas/utvecklas träningspassen minst 3 gånger.

Veckovis rapporterar du till din coach hur det har gått och du får en feedback på vad du gjort. Din coach finns även tillgänglig under veckorna om du har frågor/funderingar!

Du får inloggning till ett kost- och träningsprogram där du både registrerar dina kostdagböcker och får träningsprogrammen. Här kan du även lägga in vikt och kroppsmått och kroppsmått och få uppföljning i tydliga diagram.

 Vad krävs av dig?

Engagemang och motivation!

Det är DU som gör förändringen! Din coach hjälper dig att ta rätt väg, men det är du som väljer att ta vägen.

Om du inte har tillgång till gym behöver du införskaffa några redskap. Det handlar om minibands och gummiband.


Pris
1500 kr
Det finns möjlighet till att dela upp betalningen!