StarkMage

När man är gravid delar sig magmusklerna för att ge plats åt den växande magen. Denna delning (diastas) är naturlig och kan finnas kvar efter graviditeten. Att ha en diastas och försämrad grundkontroll i de djupa magmusklerna kan e t.ex ryggbesvär, putande mage vid ansträngning eller känslan att det är svårt att hålla in magen.

För att få kontroll på delningen och de djupa magmusklerna erbjuds en StarkMagekonsultation som tar ca 45 minuter. Denna konsultation utgår från MammaMage-konceptet där vi först kontrollerar om du har en delning. Vi tittar både på djup och längd. Sen kontrollerar vi hur bra du kan aktivera de djupa magmusklerna. Det är de djupa magmusklerna som ger stabilitet åt kroppen så vi kan ha en bra hållning, avlasta ryggen och se till att vi orkar med träningen och vardagen.

Du får också med dig övningar att arbeta med hemma, för att få en bättre bålstabilitet och minska en eventuell delning av de raka magmusklerna.

Önskar du en uppföljningsträff efter ett par månader för att se dina framgångar samt få nya övningar går det självklart att ordna.

StarkMagekonsultation: 495 kr

Uppföljningsträff: 350kr