Personlig träning

Vill du ha personlig coachning av en licensierad Personlig tränare som utgår från dina önskemål och förutsättningar? Träningen sker utomhus, hemma hos dig eller i Töjnan där jag bor. Vi utgår alltid från DIG med inriktning på funktionella kroppsviktsövningar men även med hjälp av redskap som minibands och olika gummiband. Om vi tränar i Töjnan finns tillgång till vikter, skivstång, stakmaskin mm.

Inför starten gör vi en rörelseanalys där vi genom enkla tester ser hur din rörlighet och styrka är. Vi gör även en genomgång av din träningsvana, dina målsättningar och förutsättningar samt dina levnadsvanor.

Det finns flera varianter av Personlig träning. Du kan få coachning enskilt, två och två eller i en mindre grupp om max 4 personer. Varför inte dra ihop kompisgänget och gör en satsning på hälsa?

Vid köp av 10 tillfällen får du även förslag på träningsupplägg för tiden mellan vi ses samt (om du önskar) gör vi en kroppsmätning och räknar ut ditt BMI och energiomsättning. Denna mätning kan sedan upprepas minst en gång under vår träningstid ihop.


Pris:
Olika priser beroende på upplägg. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller till info@starkformer.se